Hello world

Monipuolista lihaskuntoharjoittelua! Yksilölliset kunto-ohjelmat!

Kuntosalipalvelut


Yksilölliset kunto-ja treeniohjelmat, kuntotestaus

Avainkortilla treenaat joka päivä klo 4-24! (jäsen)

Kuntosaliohjelma 35€ (1pvä) & (2 pvän jako) 70€ & (3pvän jako) 90€!


Kuntosaliharjoittelulla on terveydellesi suuri merkitys.Harjoittelulla on tutkimusten mukaan tehokas ennaltaehkäisevä vaikutus sydän- ja verisuonitautien sekä tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien syntyyn ja se onkorvaamatonapu erilaisten vammojen kuntoutuksessa. Haluatko hoikentua ja kiinteytyä, hankkia lihaksiisi erottuvuutta, kestävyyttä, voimaa tai lisää lihasmassaa?Kaikki on mahdollista,valinta on sinun.

Asiantunteva asiakaspalvelu-Oikein suunnitellulla jatoteutetulla kuntosaliharjoittelulla pääset tavoitteisiisi tehokkaasti ja turvallisesti.HyvinvointiValmentajaopastaa ja laatia sinulle henkilökohtaisen kunto-ohjelman- asetettujen tavoitteiden mukaan- neuvomalla ja ohjaamalla käytännössäkuntosalilla-ja pyrkimällä yleensäkin vastaamaan asiakasta askarruttaviin kysymyksiin.

HyvinvointiValmentajatovat ammattitaitoisia alan ammattilaisia.He opastavat kädestä pitäenvasta-alkajia alkuun esim.kuntosalilaiteopastuksella, laatimalla yksilöllisen harjoitteluohjelman tai vaikkapa yksilöllisen liikunta-ja hyvinvointiohjelman (sis.myös aerobisen harjoittelun ruokavalioineen).Yksilöllinen harjoitteluohjelmasis. asiakkaan alkuhaastattelun, teoriaosuuden,laiteopastuksenja käytännön harjoittelun. Harjoitteluohjelma voi olla kiinteytys-, lihasmassaa-, lihaskestävyyttä tai perusvoimaa kehittävä tai muuta harjoittelua tukeva ohjelma.


Kuntotestaus
Asiakkaalle voidaan tehdä kuntotestit sisältäen esim. aerobisen kunnon testauksen      (step-askellustesti), lihaskuntotestit, yleinen liikkuvuustesti (tai tarkempi ft-tutkimus), kehonkoostusmittauksen. Kuntotestauksen pohjalta laaditaan (jos asiakas haluaa) yksilöllinen harjoitteluohjelma esim.kunnon kohottamiseksi. Myös osa testeistä on mahdollista toteuttaa, tarpeen mukaan.

Kuntosalilla tapahtuvan harjoittelun voi toteuttaa käytössä kuntosalilaitteilla, vapailla painoilla sekä aerobisen harjoittelun laitteilla. Kuntosalilaitteilla voit kohdentaa harjoituksen tietylle lihasryhmälle esim. kuntoutusmielessä tai treenata vapailla painoilla lisäten hermojärjestelmän aktiviteettia, jolloin harjoittelu aktivoi myös muita lihasryhmiä - yksilölliset tavoitteet huomioiden!

HyvinvointiValmentajatopastavat asiakasta laitteiden käyttöön ja niiden "säätämisessä", jotta asiakas voi harjoitella turvallisesti ja asianmukaisesti. Opastus ja ohjaus totetutetaan yksilöllisten tarpeiden pohjalta.

Ryhmämuotoinen kuntosaliharjoittelutai circuit training-tyyppinen harjoittelu on myös mahdollista.Asiakkaat saavat näin myös vinkkejäoman harjoittelun liikepankkiin-käydään siis läpi päälihasryhmät ja niihin sopivat harjoitteet.Suosittelemmekuitenkin asiakkaillemmeyksilöllisen harjoitteluohjelmanlaadintaa ja ohjausta, jollointilanteesi kartoitetaan yksilöllisestija saavutatnopeammin tuloksiaja/taikuntoutumisesi edistyylaaditun fysioterapeuttisen suunnitelman mukaisesti!TAKE OUR CLASS TO LEARN MORE ABOUT US

BALANCE YOUR MIND, BODY & SOUL


Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too. Of course, dragging the text will move the paragraph on the page. One paragraph may be enough to introduce your project. If it gets too long, break up the text into several paragraphs. Long text is perfect for explaining what's unique about your website.

BROWSE OUR GALLERY

Hello world

NO CREDIT CARD REQUIRED

GET FREE DAY PASS